Inzet flexibele pool

Flexibele Schil

Snel handelen en schakelen

In een veranderende markt heb je beveiliging nodig die zowel flexibel als accuraat handelt. Met de inzet van Kiepe Safety Group is het eenvoudig om je beveiliging op- en af te schalen. Drukke periodes zijn voor ons geen probleem, en bij rustigere tijden zetten we minder mensen in. We schakelen dan gewoon terug. Zo heb je altijd de juiste hoeveelheid beveiliging, zonder hoofdpijn.

Flexibele Schil

Meer dan alleen een zakelijke overeenkomst

Bij Kiepe Safety Group zien we elke opdracht als een partnerschap, in plaats van als een eenmalige klus. Daarom regelen we alle officiële zaken en houden we een strakke administratie voor je bij. We zijn transparant over kosten en zorgen dat jij je kan richten op wat echt belangrijk is.

De voordelen van Kiepe Safety Group

Volledige ontzorging

Alle administratie nemen wij volledig uit handen. Afspraken leggen we vast in een raamovereenkomst, we controleren de KVK-gegevens, de beveiligingsprofessionals en chauffeurs zijn verzekerd en we houden de urenregistratie bij.

Direct inzetbaar

Veiligheid draait om snelheid en vertrouwen. Wanneer wij nodig zijn, dan zorgen we ervoor dat we meteen inzetbaar zijn. We komen met rap tempo in actie. Vraagt de situatie hier naar? Neem meteen contact met ons op.

Transparantie

Contracten en overeenkomsten tussen alle partijen zijn vanaf dag 1 inzichtelijk. We zijn transparant over onze managementfee, die staat vastgelegd in de bijbehorende overeenkomst.

Flexibele Schil

Bescherming en comfort in elke situatie

Bij Kiepe Safety Group staat jouw veiligheid voorop. Onze organisatie is getraind om proactief te handelen en te zorgen voor een veilige en comfortabele ervaring. We nemen maatregelen om jou te beschermen tegen mogelijke risico’s, waarbij jouw privacy en gemoedsrust gewaarborgd blijven.  

Heb jij hulp nodig bij een veiligheidsvraagstuk? Neem meteen contact met ons op.

Direct contact opnemen