Over Kiepe Safety Group

Bescherming in vervelende situaties of tegen mogelijke bedreigingen is daarom altijd een topprioriteit. Thuis, op werk of op reis. Met de getrainde professionals van Kiepe Safety Group ben je verzekerd van beveiliging van het hoogste niveau. Zowel voor particulieren als zakelijk. Ad hoc, tijdelijk of voor langere tijd.

Ministerie van Justitie en Veiligheid
Kiepe Safety Group is erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid voor algemene beveiliging (ND7139) en voor Geld en Waardetransport (PGW7597)

De 10 zekerheden van Kiepe Safety Group

Zekerheid 1

Transparant

Open communicatie en volledige openheid. In onze samenwerking delen we alles met elkaar. Tarieven, afspraken en onze werkwijze zijn tot in detail beschikbaar voor alle betrokkenen.

Zekerheid 2

Efficiënt

Veiligheid is altijd gebaat bij snel en effectief handelen. Dat is de enige manier hoe we comfort en ontzorging voor onze klanten kunnen garanderen.

Zekerheid 3

Exclusief

Onze beveiligers leveren altijd meer dan dat er van hen gevraagd wordt. Ontzorging staat in onze ogen voor het bieden van echte hulp. We leveren extra kwaliteit en zijn daarom niet voor iedereen.

Zekerheid 4

Beschaafd

Persoonlijke beveiliging valt of staat met een beschaafde en respectvolle houding. Onze teamleden zijn secuur, netjes en diplomatiek.

Zekerheid 5

Onopvallend

Onze beveiligers opereren altijd op de achtergrond. Waakzaam en uit het zicht doen we ons werk het beste. We zijn grotendeels uit het zicht, maar staan binnen een paar seconden naast je als het nodig is.

Zekerheid 6

Betrokken

Soms zijn we er voor korte duur, in bepaalde situaties voor langere tijd. Tijdens onze samenwerking doen we alles om jou op je gemak te laten voelen. We zijn betrokken bij jouw leven en tonen daarom oprechte betrokkenheid.

Zekerheid 7

Flexibel

Maatwerk staat in onze ogen voor het bieden van een persoonlijke oplossing. We denken niet in hokjes. Onze beveiligers zijn flexibel en passen zich aan waar nodig.

Zekerheid 8

Servicegericht

Beveiliging draait om het verlenen van service. Aan huis, onderweg, tijdens een evenement of op een reis. Klanttevredenheid is hierbij het grootste streven.

Zekerheid 9

Gescreend

We doen een uitgebreide screening van ons personeel. Zo weten we zeker dat de kwaliteit van onze beveiligers in lijn is met onze dienstverlening.

Zekerheid 10

Gediplomeerd

Onderdeel van de screening is dat onze beveiligers over de juiste papieren en certificeringen beschikken. We werken alleen met professionals die aan alle veiligheidseisen voldoen.

“Veiligheid is niet de afwezigheid van gevaar, maar de aanwezigheid van verbinding”

Ferenc Kiepe – Oprichter Since 2011
Direct contact opnemen