Geld- en Waardetransporteur ZZP (Capelle aan den IJssel)

Wij staan garant voor een veilige ontwikkeling

Jouw Verantwoordelijkheden

Geen dag is hetzelfde. Je komt op veel verschillende plekken, de werkzaamheden zijn divers en je hebt dagelijks veel contact met onze klanten waarmee je hechte klantrelaties opbouwt. Daarnaast ben je in de avond en op zon- en feestdagen in principe altijd vrij.

Wat ga je doen?

Als Beveiliger Geld- en Waardetransporteur zorg jij voor het leveren en ophalen van geld (of bijzondere waarden) bij onze klanten op diverse locaties. Dit varieert van banken, winkels, horecazaken tot aan tankstations. Er is veel afwisseling in routes, de ene keer ga je met een collega op pad om samen automaten te servicen en schakel je alarmen in- en uit. De andere keer word je ingezet op het eenmanstransport.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je dag start met een kop koffie in onze kantine met jouw collega’s. Tijdens de dagstart wordt de routelijst uitgedeeld, jij zoekt jouw collega op met wie je bent ingedeeld op transport. Wanneer het tijd is om te gaan laden, ga je naar de geldwagen. Met de geladen geldwagen volg je de routelijst en vertrek je richting de eerste klant. Sommige klanten hebben een afgesproken tijd. Mocht je wat voor- of achterlopen dan pas je de route aan, zodat je op de afgesproken tijd bij de klant bent. Als je alle klanten hebt bezocht rij je terug naar de vestiging. Op de vestiging geef je alle waarde en spullen af aan jouw collega’s van de Op & Overslag.

Werktijden: In deze functie werk je voornamelijk van maandag t/m vrijdag en start tussen 06:00-09:00 uur tot ongeveer 15:00-18:00 uur.

Jouw Kwaliteiten

Klantgerichtheid, jij bent het gezicht van de organisatie. Je hebt veel contact met klanten en jij draagt zorg voor een optimale klantbeleving. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen. Naast het vervoeren van waarde lever je bestellingen af bij onze klanten. De grootte van orders verschilt enorm en daarmee ook het gewicht. Ook werk je met diverse automaten en beveiligingssystemen, zowel in de bedrijfswagens als bij de klant, dit vraagt interesse en affiniteit met het servicen van deze systemen.

Verder vragen wij:

 • Een diploma beveiliging niveau 2
 • Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is verplicht
 • Rijbewijs B (rijbewijs C met actieve code 95 is een pré)
 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Een maximale reisafstand van 40 km van de vestiging Capelle (enkele reis) en je bent in het bezit van eigen vervoer
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Ons Aanbod

 • Een goed uurtarief
 • De opdracht is voor minimaal 6 maanden, daarna kan men eventueel worden opgenomen in de flexibele pool
 • Facturatie kan per week en je wordt binnen 30 dagen netjes betaald
 • Alles wordt keurig vastgelegd in een raamovereenkomst
 • Eerst volgt een kennismakingsgesprek en daarna de verplichte screening die duurt ongeveer 2 weken, daarna kun je meteen beginnen!
Al onze nieuwe medewerkers worden gescreend. Voor vragen hierover kun je contact opnemen via de contact button.

Geïnteresseerd in deze

Vacature?

 

Persoonsgegevens
Direct contact opnemen